Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İl Başkanı Karataş'tan ilçe başkanlarına talimat

MHP İl Başkanı Karataş'tan ilçe başkanlarına talimat

İlçe başkanlarıyla seçime hazırlıklarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, cumhur ittifakı kapsamında Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması ve parlamentoya daha fazla MHP’li vekili göndermek için her kapıyı çalacaklarını söyledi. Karataş'tan ilçe başkanlarına talimat

  • Ege Postası
  • 27.04.2018 - 15:23

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhur ittifakı ile AK Parti'yle ortak aday göstererek 24 Haziran seçimlerine gidecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) seçim çalışmaları startı verildi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını, seçim çalışmaları için daha önce başlattıkları çalışmaları gözden geçirdiklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Yapmış olduğumuz daha önceki çalışmaları ilçe başkanlarımızla tekrar gözden geçirdik. Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerine yönelik almamız gereken tedbirler ve başka çalışmalar var mı diye konuştuk. MHP olarak seçime hazırız diye beyanatta bulunmuştuk. Dolayısıyla yaptığımız çalışmalar doğrultusunda genel başkanımızın talimatları doğrultusunda herhangi bir eksiklik bırakmadan seçim çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

HER KAPININ ÇALINMASINI İSTEDİK

Cumhur ittifakında Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oyu alması için her kapıyı çalacaklarını kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Karataş, seçim sonucunda partilerinin parlamentoya daha fazla milletvekili göndermesinin de büyük önem taşıdığını söyledi.

SEÇMENİN KAFASI KARIŞIK DEĞİL, MHP’NİN PARLAMENTOYA DAHA FAZLA VEKİL GÖNDERMESİ ÖNEMLİ

MHP’li İl Başkanı Necat Karataş, seçmenlerin bir bölümünün kafasının karışık olduğu şeklindeki beyanların da gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, “Seçime girecek olan siyasi parti tüm seçmenlere ulaşmak durumunda. Milletvekili adaylarımıza refakat edilecek. Her kapının çalınmasını istedik. Cumhur ittifakında Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek oyla seçilmesi için yapacağımız çalışmaları ele aldık. Seçmenin kafası karışık değil bence. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey, Türkiye’nin bulunduğu şartlarda güçlü bir yönetime ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bununla birlikte ekonomik sıkıntıların ortadan kaldırılması için güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Genel başkanımız da seçimlerin bunu ortadan kaldıracağını söyledi. Halkımıza, seçmenlere bunu anlatacağız. Her geçen gün Türk ve Türkiye hasımane tutumları olan belli çevrelerin ülkemizi sıkıntıya sokmak istediği açık ve net. Cumhur ittifakına verilecek oyun yüksek olması önemli. MHP’nin parlamentoya daha fazla vekil göndermesi de bu kapsamda büyük önem taşıyor” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.