Dolar 34,2529
%0.04
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.909,020
%-0.43
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Drogba: İkinci tur şansımız var

Drogba: İkinci tur şansımız var

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Didier Drogba, "İyi oynayarak ikinci tura yükselme şansımız var, neler olacağını göreceğiz" dedi. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kopenhag'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın ardından...

  • Ege Postası
  • 06.11.2013 - 05:23
Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Didier Drogba, "İyi oynayarak ikinci tura yükselme şansımız var, neler olacağını göreceğiz" dedi.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kopenhag'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Drogba, iyi oynadıklarını ancak iyi bir sonuçla ayrılamadıklarını, grupta her şeyin olabileceğini ve şanslarının sürdüğünü belirterek, "Gelecek parlak görünüyor. İki mükemmel oyunumuz var. İyi oynayarak ikinci tura yükselme şansımız var. Neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue de çok pozisyon bulduklarını belirterek, "Maçı kazanmayı hak etmiştik ama futbol bu, olmayınca olmuyor. Gruptan çıkma şansımız devam ediyor. İyi oynuyoruz ve inanırsak gruptan çıkabiliriz. Artık bu maçı unutmaya çalışıp Fenerbahçe ile oynayacağımız maça odaklanmalıyız" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.