Dolar 34,0894
%0.22
Euro 38,1031
%0.12
Altın 2.842,270
%0.46
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünyanın en uzun boylu adamından BM'ye çağrı: Mısır'da katliamlara dur denilmeli

Dünyanın en uzun boylu adamından BM'ye çağrı: Mısır'da katliamlara dur denilmeli

2 metre 51 santimetre ile dünyanın en uzun boylu adamı unvanını koruyan Mardinli Sultan Kösem, Mısır’da darbecilerin yaptığı katliamlara tepki gösterdi.Mısır’da akan kanın durdurulması için Birleşmiş Milletler'e (BM) seslenen Mardinli...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 13:27
2 metre 51 santimetre ile dünyanın en uzun boylu adamı unvanını koruyan Mardinli Sultan Kösem, Mısır’da darbecilerin yaptığı katliamlara tepki gösterdi.

Mısır’da akan kanın durdurulması için Birleşmiş Milletler'e (BM) seslenen Mardinli Sultan Kösem, Mısır’da çoluk çocuk demeden binlerce masum insanı katleden darbecileri kınadı. Özellikle Birleşmiş Milletler'in artık devreye girip Mısır’da yaşanan katliamlara dur demesi gerektiğini belirten Sultan Kösem, "Darbecilerin işi kan dökmektir. Özellikle Mısır ve Suriye’de akan kanın durması için Birleşmiş Milletler'in bir an önce devreye girmesini istiyorum. Binlerce masum insan hayatını kaybetti. Özellikle bölgede Müslüman kanın akmasını, masum insanların ölmesini istemiyorum. Türkiye’de de barışın hakim olmasını diliyorum.” dedi.

Sultan Kösem, başta Kahire'de olmak üzere dünyanın dört bir yanında darbe karşıtlarının simgesi haline gelen 'Rabia' işareti yaparak, darbecilere olan tepkisini gösterdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.