Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelli gençlere asker eğlencesi

Engelli gençlere asker eğlencesi

Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi bir günlük asker olacak dört engelli genç için kına gecesi düzenledi. Gecede engelliler doyasıya eğlenirken unutamayacakları bir gün yaşadı. Bayraklı Belediyesi'nden engelli gençlere

  • Ege Postası
  • 10.05.2015 - 10:13
İZMİR - Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi’ne üye olan Tolga Gök, Nihat Kalaycı, Volkan Civelek ve Ali Büyükyaprak pazartesi günü asker olacak. Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) temsili askerlik uygulaması gereği 57. Topçu Tugay Komutanlığı General Muzaffer Tuğsavul Kışlası’nda bir günlük askerlik yapacak olan dört genç için Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi’nde eğlence düzenlendi. Aileleriyle birlikte eğlenceye katılan dört gencin omuzlarına Türk Bayrağı asıldı. Çalınan şarkılar ve Türkülere hep bir ağızdan eşlik eden dört asker adayı genç unutulmaz bir gün yaşadı.



ONLARLA GURUR DUYUYORUZ
Askerlik yapacak dört genci gururla askere uğurlayacaklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Onlar bir gün askerlik yapacaklar. Aileleri ve biz onlarla bir ömür boyu gurur duyacağız. Onların yüzlerindeki bir tebessümü hiçbir şeye değişmeyiz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.