Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelliler ‘EGO Cepte’ uygulaması için teşekkür etti

Engelliler ‘EGO Cepte’ uygulaması için teşekkür etti

Engelli dernek ve konfederasyon temsilcileri ‘EGO Cepte’ uygulaması nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür plaketi verdi.Engelli temsilcilerini makamındaki toplantı salonunda kabul eden Başkan Gökçek, teşekkür...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 12:37
Engelli dernek ve konfederasyon temsilcileri ‘EGO Cepte’ uygulaması nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür plaketi verdi.
Engelli temsilcilerini makamındaki toplantı salonunda kabul eden Başkan Gökçek, teşekkür plaketinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugüne kadar her engelli gruba verdiğimiz ayrı ayrı hizmetler devam ediyor. Bundan sonra da isteklerinizi yerine getirmek için gayret sarf edeceğiz.” dedi.
Çoğunluğu İşitme engellilerin oluşturduğu 14 dernek ve 2 konfederasyon başkanlarından oluşan engelli dernekleri temsilcileri 'EGO Cepte' uygulamasının kendileri için çok büyük kolaylık sağladığına dikkat çekerek, "'EGO Cepte'nin engellilere sağladığı avantajları işaret diliyle anlattı.
Daha sonra derneklerin temsilcileri ulaşımla ilgili bazı istek ve şikayetlerini Başkan Gökçek’e ilettikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.