Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin'den Sındır'a nezaket ziyareti

Engin'den Sındır'a nezaket ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ı ziyaret etti. Meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Sındır, yaptığı hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Engin, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Sındır'a teşekkür etti

  • Ege Postası
  • 27.12.2012 - 11:26
İZMİR -CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ı ziyaret etti.
CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar ve Bornova Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Engin, Başkan Sındır'ın başarılı
çalışmalarını izlediklerini belirterek, "Kendisi bizi her zaman en iyi şekilde ağırlıyor. Yaptıkları hizmetlere ve bize gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman belediye başkanlarımızın yanındayız. Onlara her türlü desteğe hazırız" dedi.

CHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu ağırlamaktan her zaman onur duyduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da şöyle konuştu: "Burada her zaman onları görmek isteriz. Çalışmalarımız hakkında kendilerini bir kez daha bilgilendirdik. Bizim tüm amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Yaptığımız yatırım ve hizmetlerle Bornova'da yaşam kalitesini daha da arttırmaya çalışıyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.