Dolar 34,1777
%-0.08
Euro 37,8921
%0.31
Altın 2.917,630
%-0.41
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin metropol turunu tamamladı!

Engin metropol turunu tamamladı!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, metropol ilçelerde aday adaylarıyla seçim zirvesini tamamladı.Aday adaylarının kaygıları ağırlıklı olarak sürecin uzaması ve yöntemle ilgili olurken, talepleri de kendilerini ifade etmeye yönelik oldu.

  • Ege Postası
  • 15.11.2013 - 14:31
EGE POSTASI - Aday adaylarının görüş ve önerilerini almak için ilçe turuna çıkan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, metropol ziyaretlerini tamamladı. 4 gün boyunca 12 ilçede belediye başkan aday adaylarıyla bir araya gelen İl Başkanı Engin, önümüzdeki hafta da kentin kuzey ve güney aksında yer alan ilçelerde başkan aday adalarıyla bir araya gelecek. Engin, hazırlayacağı raporu ay sonunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na götürecek. 

KAYGILAR VAR
Toplu halde toplantı yapmak yerine ilçe ilçe birebir gerekleşen diyalogların daha etkili olduğunu ve verimli sonuçlar aldığını ifade eden Engin, “ Aday adaylarının kaygıları sürecin fazla uzamasına, başkan adayının doğru ve adil yöntemle belirlenmesine yönelik. Özellikle yöntemle ilgili kaygılarını dile getirdiler. Yöntemle ilgili yaşanan belirsizliğin kendilerini olumsuz etkilediğini söylediler” dedi.


2 TALEP ÖNE ÇIKTI!
Aday adaylarının taleplerinin de olduğunu belirten Engin, “ Eğilim yoklaması ve anket konusunda hemfikirler ancak anket sonuçlarından sonra Genel Merkez’in kendileriyle mülakat yapmasını isteyenler çok oldu. Ayrıca ilçelerde tüm üyelerin hazır olacağı toplantıların yapılmasını bu toplantılarda da kendilerini ve projelerini 10’ar dakika anlatmak istediklerini belirttiler. Bu konuda ilçe başkanları gerekli girişimlerde bulunacak” diye konuştu.

NEFESLERİNİ İYİ AYARLASINLAR
Engin, aday adaylarının sahadaki çalışmaları ve centilmence tavırlarından mutlu olduklarını belirterek, “ Hepsi durumun farkında. 200 kişi 2 aydır sokaktalar. Parti için bir avantaj. Centilmence süreci götürdüler.Ancak biraz daha zaman var nefeslerini ve enerjilerini iyi ayarlamaları gerek” dedi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.