Dolar 32,5299
%0.05
Euro 34,9671
%-0.02
Altın 2.436,770
%0.05
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi eski çalışanlarına iftar verdi

Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi eski çalışanlarına iftar verdi

İlkadım Belediyesi eski çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluşan Erdoğan Tok, “Güçlü birlikteliğimiz, atılacak büyük adımlarımızın işaretidir.” dedi.Eski İlkadım Belediye Başkanı ve TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, 5747 sayılı yasa...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 10:32
İlkadım Belediyesi eski çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluşan Erdoğan Tok, “Güçlü birlikteliğimiz, atılacak büyük adımlarımızın işaretidir.” dedi.

Eski İlkadım Belediye Başkanı ve TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, 5747 sayılı yasa ile tüzel kişiliği kaldırılan Gazi ve Yeşilkent personeli ve 6111 sayılı yasa ile diğer kamu kurumlarına gönderilen norm fazlası İlkadım Belediyesi işçileri ve aileleriyle Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Eski İlkadım Belediyesi Başkanı ve TBMM Müşaviri Erdoğan Tok’un doğduğu güne denk gelen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Yoğun bir katılımın gözlendiği iftar emeğinde Tok’u yalnız bırakmayan sevenleri sevgi gösterilerinde bulundu. Tok, davetlilerin masalarını tek tek gezerek herkesi selamladı.

İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada programa yoğun ilgi gösteren davetlilere şükranlarını ifade eden Erdoğan Tok, 2004-2009 yılları arasında görev yaptığı belediye başkanlığı döneminde belediye personeli ile İlkadım ilçesine yapılan hizmetlerin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını söyledi.
Belediye Başkanlığı döneminde çalışanlarla aile olduklarını ifade eden Tok, belediyecilik anlayışını ekip anlayışı ile sürdürdüklerini kaydetti. Katılımın yoğunluğunun kendisini mutlu ederek duygulandırdığını ifade eden TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, “Yapılan hizmetlerde sizlerin katkılarını hiçbir zaman inkar etmedik. Sizlerle amir-çalışan pozisyonunda olmadık. Sizinle bir olduk. Aile olduk. Gönüllerde yer edindik. Bu ayın manevi ikliminde birlikte açtığımız orucumuzun ve bu buluşmanın hayırlara vesile olmasını birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenerek kuvvetlenmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Erdoğan Tok’a üzerinde ‘İlkadım Seninle Yeniden Doğacak’ yazılı sürpriz doğum günü pastası hazırlandı. Doğum günü pastasını eşi Hatice Tok ve sevenleri ile birlikte kesen TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, pasta kesim töreninin ardından gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.