Dolar 34,1503
%0.04
Euro 38,0766
%0.43
Altın 2.886,200
%0.03
Bist-100 9.989,00
%1.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'ın Kızılcahamam konuşmasından notlar

Erdoğan'ın Kızılcahamam konuşmasından notlar

AK Parti'nin Geleneksel 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Ankara Kızılcahamam'da Asya Termal Tatil Köyü'nde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Açılışta Başbakan Erdoğan, yaklaşık...

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 14:42
AK Parti'nin Geleneksel 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Ankara Kızılcahamam'da Asya Termal Tatil Köyü'nde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Açılışta Başbakan Erdoğan, yaklaşık 1 saat 25 dakikalık bir konuşma yaptı.

Erdoğan'ın konuşması 1 saati geçtikten sonra Erdoğan'ın önüne bir not konuldu. Ancak Erdoğan, bu notu salonda bulunanlara okumadı.

Erdoğan'ın konuşma yaptığı platformun arkasında partinin girdiği ikisi referandum ve 5'i seçim olmak üzere toplam 7 seçim tarihinin bulunduğu, 2023 ve 2071 hedefinin yer aldığı saatten çıkan 7 rengin aydınlattığı bir Türkiye haritası yer aldı.

Salona Erdoğan'ı dinlemeye milletvekillerinin yanı sıra eşleri ve çocukları da geldi.

Erdoğan, konuşmasının başında partiyi kartopuna benzetti ve "Artık kartopu değiliz, bu kartopu büyüdü çığa dönüştü" dedi.

Erdoğan konuşmasında bazı müjdeler de verdi: "29 Ekim'de Marmaray'ın açılışını yapacağız. Amacımız 3. köprünün temelini de 29 Mayıs'a yetiştirmek. Fetih, aynı zamanda açılıştır. İstanbul'u yeni bir ufka açalım diyoruz. Ankar-Sivas YHT hattı ihalesini en kısa zamanda yapacağız. 2023'ü düşünen, 2071'i hedefleyen Türkiye var. 10 yıl önce dününü göremeyen Türkiye vardı. Bugün 58 yıl sonrası için hedefler belirleyen çaba sarf eden Türkiye'ye ulaştık."

Asya Termal'e girişte sıkı güvenlik önlemleri alındı. Gazeteciler ve ekipmanları polis köpekleri tarafından tek tek arandı.

Erdoğan'ın konuşması öncesi bazı bakanlar Fenerbahçe muhabbeti yaptı. Erdoğan gibi bazı bakanlar da salona kravatsız geldi.

Erdoğan, Akil İnsanlar Heyeti bölge başkanları ile 9 Mayıs'ta bir araya geleceklerini ve çalışmaların ilk ayını değerlendireceklerini söyledi.

Konuşma öncesi bazı vekiller, tesislerin dışına çıkarak sabah sporu yaptı. Isınma hareketi yapan vekiller olduğu gibi tenis oynayan vekiller de vardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.