Dolar 34,1422
%0.02
Euro 38,0749
%0.42
Altın 2.887,310
%0.07
Bist-100 10.061,00
%1.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mustafa Şentop: Salı günü son noktayı koyacağız

Mustafa Şentop: Salı günü son noktayı koyacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Mustafa Şentop, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun yeni anayasa çalışmasıyla ilgili soruya “Salı günü son noktayı koyacağız.” cevabını verdi. AK Parti’nin Kızılcahamam’da...

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 11:23
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Mustafa Şentop, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun yeni anayasa çalışmasıyla ilgili soruya “Salı günü son noktayı koyacağız.” cevabını verdi.

AK Parti’nin Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek AK Parti 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi sabah yürüyüşü yapan Şentop, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Anayasa çalışmasıyla ilgili salı günü son noktanın konacağını ifade eden Şentop, basın mensuplarının referandumu hatırlatması üzerine ‘referanduma kadar çok vakit var’ değerlendirmesinde bulundu.

YOĞUN GÜVENLİK TEDBİRİ ALINDI

Toplantının yapılacağı Asya Termal Tesisleri içinde ve çevresinde yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Toplantıyı izlemek için gelen basın mensuplarının ekipmanları patlayıcı uzmanı köpekler tarafından arandı. Tesisin çevresinde de çok sayıda polis görevlendirildi.

Toplantıya katılacak parti üyelerinin gelişi devam ediyor. Dün akşamdan itibaren tesise giriş yapmaya başlayan partililerin bir kısmı sabah otele geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.