Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ergenekon davasında ‘iç güvey’ tartışması

Ergenekon davasında ‘iç güvey’ tartışması

Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında sanıklar Erhan Timuroğlu ile Osman Yıldırım arasında ‘iç güvey’ tartışması yaşandı. Mahkeme başkanı, küfür eden Timuroğlu’nu salondan çıkardı.İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 18:03
Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında sanıklar Erhan Timuroğlu ile Osman Yıldırım arasında ‘iç güvey’ tartışması yaşandı. Mahkeme başkanı, küfür eden Timuroğlu’nu salondan çıkardı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasının öğleden sonraki oturumunda, mütalaada hakkında 'Hükümete darbe teşebbüsünden' ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Erhan Timuroğlu savunmasını yaptı. Savunma sırasında Timuroğlu, Osman Yıldırım’a ‘gelin’ yakıştırması yaptı. Timuroğlu, “Osman Yıldırım kayınpederinin evinde iç güveysi olarak yaşıyordu. Hiçbir erkek böyle bir şey yapmaz. Yoksa Osman Yıldırım gelin mi alınmı? belli değil." dedi.

Bir süre sonra Timuroğlu ile Yıldırım arasındaki tartışma yeniden başladı. Mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese, Timuroğlu’nun dışarı çıkartılmasını istedi. Bu karar üzerine Timuroğlu küfürlü konuşmaya devam etti. Özese de Timuroğlu’nu salondan attı. Mahkemenin bu kararına muhalefet eden üç sanık da salondan çıkartıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.