Dolar 32,6632
%-0.27
Euro 35,1023
%0.05
Altın 2.446,910
%-0.14
Bist-100 10.343,00
%-2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzak bayramı

Erzak bayramı

Bornova Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi Sosyal Yardım Komisyonu tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 5 bin 500 aileye temel tüketim maddelerinden oluşan 20 kiloluk erzak paketlerini ulaştırılıyor. Paketlerin dağıtımı Ramazan Bayramı süresince de devam edecek

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 09:43
İZMİR - Sosyal yardımlar için her yıl 10 milyon liralık bütçe ayıran Bornova Belediyesi ihtiyacı olan yurttaşların her zaman yanında yer alıyor. “Erzak, Giysi ve Eşya Bankaları” kuran Bornova Belediyesi sosyal dayanışmaya öncülük ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi 5 bin 500 aileye içinde temel tüketim maddelerinin bulunduğu 20 kiloluk erzak paketleri dağıtılıyor. İhtiyaç sahipleri Bornova Belediye Meclisi’nde seçilen ve her partiden üyenin bulunduğu Sosyal Yardım Komisyonu tarafından belirleniyor. Erzak dağıtımları yıl boyunca devam ediyor.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ihtiyaç sahibi yurttaşların zor günlerinde yanlarında olduklarını belirterek, “Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı insanlarımızın en çok birlik ve beraberlik içinde olmaları gereken zamanlardan biri. Biz de hem diğer sosyal faaliyetlerimizle hem de hazırladığımız erzak paketlerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Sosyal belediyeciğin gereklerini yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Sındır, ''Dileğimiz hiçbir yurttaşımız yardıma ihtiyaç duyacak bir konumda olmasın. Ancak biz yardıma ihtiyaç duyanların yanında olmak durumundayız. Bunun için de büyük bir çaba sarf ediyoruz'' diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, yardımların mahalle muhtarları, meclis üyeleri, çeşitli dernekler tarafından iletilen ve bizzat talepte bulunan ihtiyaç sahiplerine yapıldığına dikkat çekti. Belediye Meclisi bünyesinde başkanlık önergesiyle yardımlarla ilgili bir komisyon oluşturduklarını hatırlatan Sındır şöyle konuştu: ''Komisyonda mecliste bulunan her partiden üyemiz var.
Komisyon aracılığı ile bu yardımların yerine, doğru insanlara ulaşmasını sağlıyoruz. İhtiyaç sahipleri tamamen objektif kriterlerle belirleniyor.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.