Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum protokolü bayramlaştı

Erzurum protokolü bayramlaştı

Erzurum protokolü Öğretmenevi'nde bayramlaştı.Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğul, Cumhurbaşkanlığı...

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 12:46
Erzurum protokolü Öğretmenevi'nde bayramlaştı.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğul, Cumhurbaşkanlığı Mali ve İdari İşler Başkanı Kasım Yekeler, Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, askeri ve mülki erkan katıldı. Vali Altıparmak, protokolün tebriğini kabul ettikten sonra, davetlilerle sohbet etti.

Öğretmenevi'ndeki bayramlaşma programının ardından Vali Altıparmak ve protokol Polisevi'ndeki bayramlaşma programına katıldı. Vali Altıparmak, teşkilat mensuplarının bayramını tebrik etti. Vali Altıparmak daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'na geçti. Vali Altıparmak, Bölge Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Akgün ve Alay Komutanı Uysal Ağaoğlu ile Mehmetçiklerin bayramını tebrik etti.

Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer ile Yakutiye Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Katırcı ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yurtlarını ziyaret ederek, beraberinde getirdikleri hediyeleri korunmaya muhtaç çocuklara dağıttı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.