Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eşini silahla başından vuran koca adliyede

Eşini silahla başından vuran koca adliyede

İzmir'in Karabağlar ilçesinde eşini kafasından silahla vurarak öldüren İbrahim İ. (59) adliyeye sevk edildi. Olayın ardından, cinayetin işlendiği yere kefen parası bıraktığına dair not bırakanzanlı İbrahim İ., gazetecilerin sorusu üzerine...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 14:29
İzmir'in Karabağlar ilçesinde eşini kafasından silahla vurarak öldüren İbrahim İ. (59) adliyeye sevk edildi. Olayın ardından, cinayetin işlendiği yere kefen parası bıraktığına dair not bırakanzanlı İbrahim İ., gazetecilerin sorusu üzerine pişman olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz pazar gecesi Zaim Ağa Caddesi 55 numarada meydana gelen olayda, Fatma İ. (57) evde kafasından silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Mahalle sakinleri, Fatma İ.'nin bir yıl önce boşandığı fakat daha sonra tekrar biraraya geldiği kocası İbrahim İ. (59) ile sık sık tartıştığını öne sürdü. Cinayet sonrası kayıplara karışan ve cinayet şüphelisi olarak aranan İbrahim İ., Buca ilçesinde dün gece yakalanarak gözaltına alındı. Kredi çekerek ev alan eşlerin zamanla ödemede sorun yaşamaları üzerine evi sattıkları, boçlarını kapattıktan sonra ise kalan para yüzünden tartıştıkları öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı koca İbrahim İ., adliyeye sevk edildi. Bu sırada gazetecilerin 'pişman mısın'' sorusuna İbrahim İ. pişmanım cevabını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.