Dolar 34,0902
%0.01
Euro 37,9650
%0.17
Altın 2.819,370
%0.11
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski eniştelerini öldürdüğü iddia edilen kardeşler hakim karşısında

Eski eniştelerini öldürdüğü iddia edilen kardeşler hakim karşısında

Adana’da eniştelerini öldürdüğü, iki kişiyi de yaraladıkları belirtilen kardeşler, müebbet ve 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.Eski eniştesi Hasan Tufan’ı (35) bıçaklayarak öldürdüğü, onun yeğenini yaraladığı...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 12:30
Adana’da eniştelerini öldürdüğü, iki kişiyi de yaraladıkları belirtilen kardeşler, müebbet ve 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.

Eski eniştesi Hasan Tufan’ı (35) bıçaklayarak öldürdüğü, onun yeğenini yaraladığı iddiasıyla yargılanan Kenan Utancak ve olayın azmettiricisi olduğu belirtilen Aydın Utancak için müebbet ve 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında Kenan Utancak, eski enişteleri Hasan Tufan’ın mahalle düğününde üzerlerine hızla araç sürdüğünü ileri sürdü. Utuncak, “Beni yumruklamıştı. O olaydan daha sonra bıçakla saldırdı. Attığım taş arabasına değdi. Beni öldüreceğini söyleyip, saldırdı. Polisler gelmişti. O arada bana yumruk vurdu. Birkaç kez bıçakla vurdum. Daha sonra da arkamdan taş atan, tekme vuran Hasip ile Rıdvan’ı da bıçakladım.” dedi.

Olayda yaralanan Rıdvan Tufan, sanığın yalan söylediğini ileri sürerek, “ Amcam Hasan, sanıklarla kavga ettiklerini aracının camını kırdıklarını söyledi. Polisler geldi. Aydın, amcama küfür ve tehdit ediyordu. O sırada Kenan amcama bıçakla iki kez vurdu. Yanına gidince beni de bıçakladı. Daha sonra bıçağı ağabeyim Hasip’e salladı. Şikayetçiyim.” dedi.

Mahkeme, azmettiricilikle suçlanan tutuksuz Aydın Utancak (29) hakkında yakalama emri çıkartılmasını kararlaştırarak, duruşmayı erteledi.

Olay, 22 Mayıs 2013 günü Buruk Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Hasan Tufan, komşusunun da kızı olan Havva’dan 4 yıl önce geçimsizlik nedeniyle boşandı. Aileler arasında gerginlik sürdü. Olay günü Hasan Tufan, Kenan-Aydın Utancak kardeşler ile karşılaştı. Yol verme yüzünden tartışma çıktı. Kenan, eski eniştesinin aracının camını kırdı. Kavgaya Hasan Tufan'ın yeğenleri Hasip ile Rıdvan Tufan da karıştı. Olay yerine polisler geldi. Hasan Tufan, şikayetçi oldu. Bu sırada Kenan, ağabeyinden aldığı cesaretle bıçakla Tufan ailesine saldırdı. Hasan, Hasip ve Rıdvan Tufan bıçak darbeleri sonucu yaralandı. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.