Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski il yöneticisi Alabay cezaevinde vefat etti!

Eski il yöneticisi Alabay cezaevinde vefat etti!

Karşıyaka CHP ilçe eski başkanı Adnan Alabay’ın ağabeyi CHP İzmir eski İl Yöneticisi ve İl Delegesi Arif Alabay cezaevinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Arif Alabay’ın cenazesi Cumartesi, ikindi namazına müteakip Soğukkuyu Camii’nden kaldırılacak.Aralık ayında yapılan çete operasyonu sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilen Alabay’ın ölümünün ardından yakınları "Kahrından öldü. Cezaevinde olduğu için çok üzülüyordu. Her defasında haksız yere cezaevinde olduğunu söylüyordu" yorumunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 18:40
EGE POSTASI -  Karşıyaka CHP ilçe eski başkanı Adnan Alabay’ın ağabeyi CHP İzmir eski İl Yöneticisi ve İl Delegesi Arif Alabay cezaevinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.
Geçmişte il yöneticiliği de yapan Arif Alabay, geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapılan il kongresinde de delegeydi. 2012’nin Aralık ayında yapılan çete operasyonunda gözaltına alınan Alabay,daha sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay da aynı operasyon sonunda tutuklanmıştı.

Arif Alabay’ın cenazesi Cumartesi ikindi namazına müteakip Soğukkuyu Camii’nden kaldırılıp Doğançay Mezarlığı’na defnedilecek.

Alabay’ın yakınları ölüm haberini alır almaz cezaevine koşarken, “Alabay kahrından öldü. Cezaevinde olduğu için çok üzülüyordu. Her defasında haksız yere cezaevinde olduğunu söylüyordu. Mahkemenin de daha açılmamasına üzülüyordu” yorumunda bulundular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.