Dolar 34,1230
%-0.04
Euro 38,1432
%0.6
Altın 2.912,260
%0.93
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnaftan Başkan Karabağ'a tam destek geldi

Esnaftan Başkan Karabağ'a tam destek geldi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklılı esnaf ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Göreve başladığı günden bu yana ayrımcılık yapmadan toplumun her kesiminden vatandaşın sorunlarına çözüm üretmeye çalıştıklarını, Bayraklı'da insanların barış ve kardeşlik içinde yaşadığına dikkat çeken Karabağ, esnaftan tam destek sözü aldı. Bayraklı'da yavaş yavaş sorunların üstesinden gelindiğini anlatan Karabağ, "Bayraklı'da 50 yıllık geri kalmışlık var ancak sorunlar yavaş yavaş bitecek, Bayraklı daha fazla gelişecek" diye kaydetti.

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 09:03
İZMİR - Nafiz Gürman, Yamanlar, Emek ve Gümüşpala mahalleri esnafı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile buluştu. Toplantıya CHP Bayraklı ilçe Başkanı Levent Ölçer de katıldı. Konuşmasında Bayraklı'nın kendi sorunlarını çözebilen bir ilçe olmaya başladığının altını çizen Başkan Karabağ, "Bayraklı, değişecek, gelişecek ve güzelleşecek" dedi.

SORUNLAR BİTECEK

Ülkemizde gelinen noktada Türkiye'yi bölmek isteyenlerin bulunduğunu ifade eden Karabağ, "Bölünmez bütünlüğümüze müdahale var. Avrupa ve Amerika Türkiye'yi bölmek istiyor. Türkiye'yi sevenler ve Türkiye'yi bölmek isteyenler olarak iki grup haline gelindi. Bir zamanlar Balkanlarda yapılan, küçük küçük oluşturulan devletler şimdi bizim ülkemizde yapılmak isteniyor. Bu gibi durumlarda birlik olmalıyız. Ayrıştırmak isteyenlere inat dayanışma içinde olmalıyız. Biz Bayraklı'da bunu başardık. Bu konuda Türkiye'ye de örnek bir ilçe olduk. Din üzerinden siyaset yapanlara karşı farklı bir anlayışla hizmet yapıyoruz. Camiyi de, kiliseyi de, cemevini de dine olan inancımızdan ve saygımızdan dolayı temizleyip, ibadet edilebilir alanlar haline getiriyoruz. Bu çalışmamız bir çok belediyeye örnek oldu. Manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Bayraklı'da 50 yıllık geri kalmışlık var. Bu açığı kapatmak için kısa zamanda büyük mesafe kattettik. Sorunlar yavaş yavaş bitecek. Geri kalmışlık sona erecek. Bayraklı değişecek, gelişecek" diye konuştu.

"SÖZÜMÜZ NAMUS SÖZÜ"

Gümüşpala, Nafiz Gürman, Yamanlar ve Emek mahallerindeki esnaf da tek tek söz alarak, başkan Karabağ'a ilçeye yaptığı hizmet ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Bundan sonraki adresimiz sizin yanınız. İkinci dönemde de sizi yeniden başkan görmek istiyoruz. Sonuna kadar yanınızdayız. Sözümüz namus sözüdür" diyerek, destek mesajları verdi. Bayraklı'da eksikliklerin olduğunu ve bu eksikliklerin hep birlikte giderilebileceğini vurgulayan CHP Bayraklı ilçe Başkanı Levent Ölçer ise, "Hatalarımızda bizleri uyarın, hep birlikte çalışalım. Sorunlarımızı birlikte giderelim" diye ifade etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.