Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı, doğum gününü çocuklarla kutladı

Tatı, doğum gününü çocuklarla kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Buca’nın farklı mahallelerinde oyun sokakları açan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, bu kez de Çamlıkule Mahallesinde ki çocuklarla bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 13:11

İZMİR - Çamlıkule’de çocuklar için kurulan Oyun Sokağı açılışını Başkan Ercan Tatı yaparken Tatı’yı Başkan Yardımcıları, Birim müdürleri, Çamlıkule Mahalle Muhtarı Kamer Kurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur, Çamlıkule İlköğretim Okulu öğrencileri, mahalle sakinleri ve yüzlerce çocuk yalnız bırakmadı. Mahallesinde oyun sokağı heyecanını çocuklarla birlikte yaşamanın mutluluğunu dile getiren Çamlıkule Mahalle Muhtarı Kamer Kurt, mahallelerine hizmet alma dışında 23 Nisan kadar önemli bir bayramında mahallelerinde yaşatılmasından dolayı Başkan Tatı’ya teşekkürlerini sundu. Muhtar Kurt, “Bu oyun sokağında emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başkanımız gerçekten 23 Nisanları yaşatmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. 23 Nisanlar her zaman yaşayacaktır. Bu öz verileri çalışmalarından dolayı kendisini kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Başkan Ercan Tatı çocuklarla coştu

 

Çamlıkule Mahallesi’nde iki heyecanı birden yaşayan Başkan Ercan Tatı, hem Oyun Sokağı açılışını yaptı hem de doğum gününü çocuklarla birlikte kutladı. Başkan Tatı, oyun sokağındaki gösterileri çocuklarla birlikte izlerdi, daha sonra ellerini boyaların içine sokarak onlarla duvar boyanması yaptı. Başkan Tatı, miniklere 23 Nisan coşkusunu yaşatmak için oyun sokaklarını hayata geçirdiklerini söylerken 23 Nisan gibi 19 Mayıs’ı, 29 Ekim’i de anlatmayı hedeflediklerini dile getirdi. Başkan Tatı, kimsenin de Atatürkçülüğünü sorgulamasına izin vermedi. Tatı, “Önümüzde 19 Mayıs var hiç kimse unutturamaz ve tabi ki 29 Ekim var. Her 29 Ekim, her 23 Nisan, her 19 Mayıs bizim doğum günümüz hepimizin doğum günü Türkiye Cumhuriyeti’nin doğum günü. Atam seni unuttuğuz zaman öldüğümüz zamandır. Biz ölmeyeceğiz. Mustafa Kemal ölmeyecek. Onun düşüncesi ölmeyecek ve öldürmeyeceğiz. Hiç kimse bizim Atatürkçülüğümüzü, bizim Laikliğimizi, bizim Cumhuriyetimizi, bizim devlete Türküye Cumhuriyeti’ne bağımızı ölçmeye kalkışmasın. Çünkü böyle bir matematik birimi yok. Hesapları ortada kalır. Hele hele bir şey vardı ya kaç kişisiniz diye bizi saymaya hiç kalkmasınlar. Onların kafası Türkiye Cumhuriyeti’ne, Mustafa Kemal Atatürk’e, bu ülkeye gönül verenlere, bu bayrağa bağlananların sayısını saymaya matematik bilgileri yetmez. İyi ki siz varsınız iyi ki sizler böyle çocukları yetiştirdiniz ve cumhuriyetimizin ve milletimizin önü açık. Hepinize çok teşekkür ediyorum nice açılışlara, nice 23 Nisanlara diyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.