Dolar 34,1105
%0
Euro 38,1733
%0.02
Altın 2.916,030
%0.05
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da 23 Nisan coşkusu erken başladı

Bornova’da 23 Nisan coşkusu erken başladı

Bornova Belediyesi ile İzmirgaz’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliği’nde buluşan çoçuklar unutamayacakları bir gün geçirdi. Çamdibi Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliği’nde eğlenceli gösterileri izleyip, pamuk şeker, dondurma gibi ikramlarla renkli bir gün geçiren çocukların neşesine Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata da ortak oldu

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 09:48
İZMİR- Bornova Belediyesi ile İzmirgaz ilçedeki çocuklara 23 Nisan coşkusunu bir hafta öncesinden yaşattı. Çamdibi Atatürk Parkı’nda iki kurumun işbirliğiyle düzenlenen 23 Nisan Şenliği’nde çok renkli görüntüler oluştu. Çamdibi Atatürk Parkı Amfi Tiyatrosu’nda Tarla Faresi Tiyatrosu’nun hazırladığı gösterilerle başlayan etkinlikte çocuklar yapılan şovlara katılıp gönüllerince eğlendi. Çocukları bu mutlu günlerinde Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata da yalnız bırakmadı.

 

Bornova Belediyesi ve İzmirgaz’ın organizasyonuyla çocuklara park içinde tavuklu pilav ve ayran, dondurma, pamuk şeker, macun, ikram edildi. Uçurtma, kitap ve şapkaların da hediye edildiği çocuklar Başkan Sındır ve Yandımata ile bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ün hediye ettiğini hatırlatarak, “Atatürk 23 Nisan 1920’de TBMM’yi kurdu ve bugünü geleceğimiz olan çocuklara emanet etti” dedi. “Bu ülkenin geleceği size emanet, ona sahip çıkacak mısınız” diye seslenen Başkan Sındır, çocuklardan söz aldı. Başkan Sındır, çocuklardan oyun oynamayı da ders çalışmayı da ihmal etmemelerini istedi.

 

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, bir yandan yoğun bir şekilde altyapı çalışmalarını yaparak İzmir’in büyük bölümünü doğalgazı ulaştırmak için çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: “Bir yandan da sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Bornova Belediyesi ile birlikte yaptığımız bu çocuk şenliğini geleneksel hale getirmek istiyoruz.”


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.