Dolar 34,1101
%0
Euro 38,1788
%0.03
Altın 2.915,370
%0.03
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Kalkınma herkese yansırsa işte o zaman anlamlı olur”

“Kalkınma herkese yansırsa işte o zaman anlamlı olur”

TOBB’un Genç Girişimciler Kurulu ile buluşan Başkan Aziz Kocaoğlu, “9 sene önce İzmir’e ayda bir gelen büyükelçiler, şimdi hergün burada. Makro kent ölçeğinde rakamlar da iyi. Ama kalkınma herkese yansırsa, çok daha büyük bir anlam ifade ediyor. Bunun içinde hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 09:43
İZMİR- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ege Bölgesi Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni yönetiminin iş başına gelmesiyle birlikte çalışmalara başladığını söyleyen İcra Komitesi Başkanı Dr. D. Arda Serbest, kısa sürede yeni projeler oluşturduklarını belirterek kurul çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Genç Girişimciler Kurulu’nu, TOBB’un odalar ve borsalardan sonra üçüncü ayağı olarak nitelendirdiklerini söyleyen Dr. Serbest, “İstanbul ve Ankara da dahil olmak üzere bütün iller içerisinde en fazla genç girişimciler kurulu üyelik komite sayısı İzmir’de. Hem sayı hem de kontenjan olarak. Çünkü biz kontenjanları oda ve borsalarımızın meclis sandalye sayılarına göre alıyoruz. Şu anda 240 küsur civarında üyemiz var. Üye sayımızı 300 daha artırarak bu sayıyı 540’a çıkarmayı hedefliyoruz.”   
TOBB İzmir İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ni etkin çalışmaları nedeniyle kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise ziyarette şunları söyledi:
“İzmir, önce bölgenin sonra da dünyanın ilgisini çekmeye başladı. 10 gündür her gün Büyükşehir Belediyesi’ne bir ya da iki büyükelçi ziyareti gerçekleşiyor. 9 sene önce ayda bir olan ziyaretler son dönemde yoğunlaştı. Bu ilgiyi, ilişkiyi bir kısmımız hissediyor bir kısmımız hissetmiyor. Makro kent ölçeğinde rakamlara baktığımızda rakamlar da iyi. Ama kalkınma herkese yansırsa çok daha büyük bir anlam ifade ediyor.  Bunun içinde hep birlikte çalışacağız. Yeni nesil de arkamızdan geliyor. Hepimizin sizlerden beklentisi büyük” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.