Dolar 34,1101
%0
Euro 38,1788
%0.03
Altın 2.915,370
%0.03
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den AK Parti'ye davet var:Projeleri yerinde gösterelim

CHP'den AK Parti'ye davet var:Projeleri yerinde gösterelim

Gaziemir Belediyesi’ni topa tutan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün ve Buca Belediyesi’nin 4 yılını eleştiren AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz’a cevap CHP’li başkanlardan geldi. Gaziemir CHP İlçe Başkanı Umut Tekin ve Buca CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül, AK Partili başkanlara belediyelerin projelerini yerinde göstermek için davet gönderdi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 20:14
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlere 1 yıldan az bir zaman kala İzmir’de siyasette kızışmaya başladı. CHP’li belediye başkanları düzenledikleri basın toplantılarıyla geride kalan 4 yıllık görev sürelerindeki hizmet ve projelerini anlatırken, AK Parti cephesinden de kontralar geliyor. Gaziemir Belediyesi’ni topa tutan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün ve Buca Belediyesi’nin 4 yılını eleştiren AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz’a cevap CHP’li başkanlardan geldi. Gaziemir CHP İlçe Başkanı Umut Tekin ve Buca CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül, AK Partili başkanlara belediyelerin projelerini yerinde göstermek için davet gönderdi.

TELİNGÜN’DEN YAYLIM ATEŞİ
Gaziemir AK Parti İlçe Başkanı Sabır Telingün Gaziemir Belediyesi’nin faaliyetlerini “Yarım asırdan sonra yerel iktidara gelen CHP ve belediye  başkanı Sayın Şenol, maalesef kendisine oy verenleri bile hayal kırıklığına uğratmıştır. Gaziemir, tarihinin en beceriksiz yönetimiyle karşı karşıyadır” diyerek eleştirmişti.

TEKİN:DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERİ HATIRLAMIYOR
CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Telingün’ün Gaziemir’e yeni geldiğini hatırlatarak, “ 1 yıl önce ilçe başkanı olarak geldi. Daha önceki dönemleri hatırlamıyor. Gaziemir üst ve alt yapı çalışmalarıyla örnek bir belediye…AK Parti ilçe başkanı müsait olduğu bir zaman bana haber versin kendisini ilçede gezdireyim. Belediyenin yaptığı çalışmaları projeleri yerinde göstereyim. Yeni geldiği için bilmez” dedi.

BİR DAVETTE GÜL’DEN
Buca Belediyesi'nin 2012 faaliyetlerini açık bir dille eleştiren Denetim Komisyonu raporunun tartışılmaya devam ettiği günlerde AK Parti İlçe teşkilatı düzenlediği basın toplantısıyla belediyenin geride kalan 4 yılını değerlendirmişti. Buca Belediye’sinin 2012 yılının boşa geçen bir yıl olduğunu ifade eden AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, “Belediye başkanı seçildiğinden bu yana gözle görülür bir yatırımı yok. Parklara makyaj yapıp genel başkanlarına açtırıyorlar” demişti. Solmaz’a cevap veren Buca CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül,“15 yıl onların anlayış yönetti Buca’yı…Bir çivi çakmadılar ilçeye… Parklar yapılıyor , pazaryerleri yapılıyor görmüyorlar m? Hasanağa Bahçesi, Kasaplar Meydanı Projesi….Ulaşım anlamında da Büyükşehir’le birlikte Uçan Yol projesi var…Bunlar önemli projeler... Gelsin sokak sokak gezdireyim, vatandaş belediyesinden memnun bunu görsün… Ben hep sokaktayım ancak kendisini nadiren sokakta görüyoruz. Bu yüzden hizmetlerden habersizdir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.