Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’e bir dev kongre daha…

İzmir’e bir dev kongre daha…

Uluslararası Kıkırdak Onarım Derneği Kongresi San Diego, Varşova, Miami, Barselona ve Montreal’in ardından 11’inci kez İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 15-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan kongrenin organizasyon heyeti Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti. İzmir tanıtımı adına somut adımlar atan Başkan Tartan bin 200’ün üzerinde bilim adamının katılacağı organizasyonun İzmir’de düzenlenmesinin EXPO 2020 sürecinde önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 09:54
İZMİR - İzmir’in tanıtımı adına birçok spor organizasyonları ve kongrelere ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Uluslararası organizasyonların EXPO 2020 sürecinde rakiplerinden bir adım önce olmasını sağlayacağını söyledi. İzmir’in turizm pastasından hak ettiği payı alması için kenti yönetenlerin taşın altına ellerini koyması gerektiğini dile getiren Başkan Tartan, “EXPO’nun yanı sıra turizm konusunda İzmir’in bilinirliğini arttırmak için önemli organizasyonları İzmir’e kazandırıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen 22’nci Balkan Veteran Atletizm Şampiyonası, Dünya Petank Şampiyonası gibi birçok dev spor organizasyonları ile esnafımız rahat nefes aldı. Kongre turizmi ile de birçok sektörde hareketlilik sağlanacak. Dünyanın dört bir yanından gelecek akademisyen ve bilim adamları, başta kök hücre ve tedavisi olmak üzere kıkırdak onarımına yönelik bilimsel çalışmaları tartışacaklar. Uluslararası Kıkırdak Onarım Derneği’nin kongresi kentin tanıtımına önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.
Uluslararası Kıkırdak Onarım Derneği tarafından düzenlenen kongre, Swiss Otel Grand Efes’te 15-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.