Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Metin Solak Erzurumlular'a konuk oldu

Başkan Metin Solak Erzurumlular'a konuk oldu

Halkla buluşma toplantılarına ara vermeden devam eden Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Erzurumluların yoğun olarak yaşadığı Küçükçiğli Mahallesi’nde Erzurumlu vatandaşlarla, daha sonra da Evka 2 Mahallesi’nde Pelikan Kafe’de mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 09:49
İZMİR - Başkan Metin Solak, Çiğli Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Küçükçiğli Mahallesi’nde bulunan dernek binasında Erzurumluların konuğu oldu. Yöresel çiğköfte ile karşılanan Başkan Solak, Dernek Başkanı Zakir Salimoğlu ve mahalle sakinlerini yapılan hizmetler ve devam eden ve yapılacak projeler hakkında bilgilendirdi. Kendisini misafirperverlikle karşılayan Erzurumlu vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Solak, “Erzurumdan gelerek ilçemize yerleşen önemli oranda Erzurumlu nüfusumuz var. Özellikle Balatçık ve Küçükçiğli mahallemizde Erzurumlu vatandaşlarımız yoğun olarak yaşıyor. Bu mahallelerde başlayan önemli çalışmalarımız var. Yakında inşaat çalışması tamamlanacak sevgi yolunu açacağız. Mahallemizde bulunan Dadaş spor mahalle takımı da bizim için önemli. Kendi tesislerini kurmalarında yardımcı olduk, yine malzeme ve diğer desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

EVKA-2’de halkla buluşma
Mahalle toplantısının bir diğerini ise Evka -2 Pelikan Kafe’de yapan Başkan Solak, burada da yoğun ilgi ile karşılandı. Belediye teknik personeli ile Mahalle Muhtarı Narin Aydın’ın da bulunduğu toplantıda, Başkan Solak, mahallede yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.
Her mahallede projeksiyon cihazı ile yapılan sunum eşliğinde göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan tüm hizmetler ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgi veren ve halkın sorularını yanıtlayan Başkan Solak, Evka 2’de hazırlıkları tamamlanan önümüzdeki günlerde yapımı başlayacak projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Mahallelerinde görsel olarak bilgi almaktan büyük memnuniyet duyan vatandaşlar özellikle büyük projeler olan Pelikan Kafe, Güzeltepe Kentsel Yenileme, 75. Yıl Türk Dünyası Rekreasyon Alanı, 600 Yataklı Misafirhane, Akvaryumlu Deniz Kafe’ye büyük ilgi gösterdi.

“Halkımızı dinliyoruz”
Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlediklerini de belirten Başkan Metin Solak, “vatandaşların bir başka mahallede neler yapıldığından haberi olmayabiliyor. Yaptığımız işleri halkımıza anlatmayı istiyoruz ve bu amaçla bu toplantıları düzenliyoruz. Ayrıca yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veriyoruz. Halkımızın görüşlerini alarak daha iyi işler yapmak arzusundayız. Onları dinliyoruz, varsa sorunlarını ve taleplerini bize iletiyorlar. Biz de mümkün olduğunca bunları yerine getiriyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.