Dolar 34,1052
%-0.01
Euro 38,1801
%0.03
Altın 2.916,210
%0.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eyalet güzeli kalabalığa Molotov kokteyli fırlatınca tacından oldu

Eyalet güzeli kalabalığa Molotov kokteyli fırlatınca tacından oldu

ABD'de kalabalığın üzerine Molotov kokteyli atan Utah eyalet güzelik kraliçesi, 'aptal bir hataydı' dediği davranışı sebebiyle tacını iade edeceğini söyledi. Ağustos ayı başında insanların üzerine Molotov kokteyli atan eyalet güzeli...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 15:20
ABD'de kalabalığın üzerine Molotov kokteyli atan Utah eyalet güzelik kraliçesi, 'aptal bir hataydı' dediği davranışı sebebiyle tacını iade edeceğini söyledi.

Ağustos ayı başında insanların üzerine Molotov kokteyli atan eyalet güzeli Kendra McKenzie Gill (18), yerel bir televizyon kanalına verdiği demeçte yaptığını ‘"aptal bir hataydı" diye yorumladı. Gill, güzellik tacını iade edeceğini söyledi.

Utah eyaletinin Riverton kazasında Gill ile arkadaşlarının hareket halindeki araçtan sokakta bulunan insanların üzerine Molotov kokteyli atarak kaçtıkları kaydedildi. Plastik şişeler içine yerleştirdikleri patlayıcıları insanların üzerine fırlatan Gill ve arkadaşları daha sonra polis tarafından tutuklandı.

Olayda kimsenin yaralanmadığı belirtilirken Gill, patlayıcıları doğrudan insanların üzerine atmadıklarını savundu. Suç kayıtları bulunmayan Gill ve arkadaşları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.