Dolar 34,1486
%0.04
Euro 37,9875
%0.19
Altın 2.886,200
%0.03
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eyipişiren'in hedefinde Kocaoğlu vardı

Eyipişiren'in hedefinde Kocaoğlu vardı

CHP eski Parti Meclisi Üyesi Levent Eyipişiren, geçtiğimiz Haziran ayındaki İl Kongresi sürecinde kendisine cephe alan Başkan Kocaoğlu’na karşı uzun süren sessizliğini bozdu. Kongre yapıldıktan sonra Kocaoğlu ve ekibinin ‘Levent ile çalışmayız’ diyerek Genel Merkezi tehdit ettiğini de ileri süren Eyipişiren Twitter'daki mesajında ‘o iddiasını’ yine gündeme getirdi, Kocaoğlu’nun AK Parti’nin Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ı aday göstermesi halinde, 12 yıl bakanlık yapmış bir siyasetçiyle yarışmaktan onur duyacağını ifade etmesini sorguladı Genel Merkez’e çağrıda bulundu.

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 10:24
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Haziran ayındaki CHP İl Kongresi’nde başkanlığa aday olan ancak Ali Engin’in arkasında kalan eski PM Üyesi Levent Eyipişiren uzun süren sessizliğini bozdu. İl Kongresi sürecinde kendisine karşı duran Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na kongre sonrası sosyal medyadan göndermeler yapan Eyipişiren'in uzun aradan sonra hedefinde yine Kocaoğlu vardı.Kongre sonrası Koacoğlu ve ekibinin ‘Levent ile çalışmayız’ diyerek Genel Merkezi tehdit ettiğini de ileri süren Eyipişiren, ‘o iddiasını’ tekrar gündeme getirdi, Kocaoğlu’nun 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ı aday göstermesi halinde, 12 yıl bakanlık yapmış bir siyasetçiyle yarışmaktan onur duyacağını ifade etmesini hedef aldı.

Eyipişiren sabah saatlerinde Twitter'dan şu ifadeleri kullandı; “Anayasa uzlaşma komisyonunda, 173 maddenin 40'ında ulaşılması küçümseniyor. Halbuki Devletin yönetim modeli, Başkanlık ısrarı uzlaşıyı zaten öldürdü. Yani 172 maddede uzlaşılara da o tek Başkanlık maddesi CHP'nin karşı durmasını gerektirir. Ama bu yem de olabilir. Başkanlıktan vazgeçip, o sırada devletin laik, demokratik, üniter, hukuk devleti yapısı iptal edilebilir ve kamuoyuna yutturulabilir. açıkta yürüyen kısmı, sızan tutanakları, dağda bile yapılan basın toplantılarını yeterli görmeyen CHP yönetimimizin, nelerin görüşüldüğünü, bilmediği için net-katı tavır alamadığını söylemesi de artık kabak tadı veriyor! CHP ulusalcı seçmene müvekkil olmakla mükellef değildir! Uşak Milletvekilimiz Dilek Akagün Yılmaz 'partililerin kişilikleri ile uğraşmak, parti üyeleri hakkında küçük düşürücü sözler söylemek', gerekçesiyle Meclis Grup Disiplin Kurulumuza sevk edildi. Dayanağı sağlam olabilir. Ama peki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza kim dur diyecek. İl ve ilçe başkanları, belediye başkanları, Milletvekilleri, MYK üyeleri, milletvekili veya il başkan adayları ayrımı gözetmeden kayıtlara yansıyan şekilde küfür eden, il başkan adaylarını tehdit eden, genel başkana dek tehdit uzatana neden disiplin kuralları işletilmez'Ama aynı Başkan Binali Yıldırım'a methiyeler düzebilir, ‘lütfeder aday olursa mükemmel centilmen bir yarış olur’ diyebilir!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.