Dolar 34,2321
%-0.03
Euro 37,5807
%-0.15
Altın 2.883,050
%-0.13
Bist-100 8.948,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FSM Köprüsü çıkışı kaza: 2 yaralı

FSM Köprüsü çıkışı kaza: 2 yaralı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) çıkışında meydana gelen kaza sonrasında yaralanan şahıslardan biri, kendisine yardım etmek isteyen sağlık ekiplerine ve polise zorluk çıkardı. Sarhoş olduğu iddia edilen yaralı şahıs, daha sonra gazetecilere...

  • Ege Postası
  • 30.11.2013 - 07:48
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) çıkışında meydana gelen kaza sonrasında yaralanan şahıslardan biri, kendisine yardım etmek isteyen sağlık ekiplerine ve polise zorluk çıkardı. Sarhoş olduğu iddia edilen yaralı şahıs, daha sonra gazetecilere saldırdı. Polis ekipleri yaralı kişiyi zorla sedyeye yatırdıktan sonra bağladı.

Kaza, sabah 05.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışı Ankara istikametinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, süratli olduğu iddia edilen 34 AV 1084 plakalı araç, önce 50 EA 457 plakalı tankere arkadan çarptı. Kontrolden çıkan araç daha sonra seyir halindeki 34 GA 0929 plakalı başka bir araca daha çarptı. Kaza sonrasında tankere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri bulunduğu yerde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan şahıs bulunduğu yerden vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin yardımıyla güçlükle çıkarıldı.

Aracın şoför koltuğunda oturan ve isminin İbrahim olduğu öğrenilen diğer yaralılardan biri sağlık ekipleri ve polis ekiplerini uzun süre uğraştırdı. Sarhoş olduğu iddia edilen şahıs ambulansa binmemek için uzun süre direndi. Kazanın şokunu atlamadığı görülen yaralı şahıs, daha sonra basın mensuplarına sözlü olarak sataştı. Bir türlü kontrol edilemeyen ve sakinleştirilemeyen yaralı, daha sonra bir gazeteciye saldırdı. Polisler tarafından kollarından tutulan ve ambulansa binmemek için yine direnen şahıs, zorla sedyeye yatırıldı. Sedyede de durmayan şahsı, polisler sedyedeki kemerle bağladı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle FSM Köprüsü üzerinde ve TEM karayolunda bir süre trafik durdu. Polis ekipleri kaza yapan araçları kaldırırken uzun araç kuyruğu oluştu.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.