Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Camii'nde eylem sonrası gerginlik

Fatih Camii'nde eylem sonrası gerginlik

Fatih Camii avlusunda düzenlenen eyleme tepki gösteren bir kadın ile eylemciler tartıştı. Eylemcilerin tepkisinin artması üzerine işlek caddeye doğru koşmaya başlayan kadın, gözaltına alınacağını anlayınca taksiye binerek kaçmaya çalıştı....

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 15:11
Fatih Camii avlusunda düzenlenen eyleme tepki gösteren bir kadın ile eylemciler tartıştı. Eylemcilerin tepkisinin artması üzerine işlek caddeye doğru koşmaya başlayan kadın, gözaltına alınacağını anlayınca taksiye binerek kaçmaya çalıştı. Taksi kadını almayınca kadın kalabalığın arasında bağırmaya devam etti. Herhangi bir gözaltı işleminin yapılmadığı kadın bir süre sonra gözden kayboldu.

Mescid-i Aksa’daki kazı çalışmalarını protesto etmek amacıyla Fatih Camii avlusunda eylem düzenlendi. Cuma namazının ardından başlayan eylemde slogan atıldı ve pankart açıldı. Konuşmaların ardından eylemciler dağılmaya başladı. Bu sırada bir kadın eylemcilere yaklaşarak protesto gösterisini eleştirdi. Eylemciler ile kadın arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadın sivil polisler tarafından alandan uzaklaştırılmaya çalışıldı. Polislerin uzaklaşmasını istediği kadın avluda bağırmaya devam etti. Bunun üzerine eylemcilerden biri kadına yönelerek, “Defol git buradan” diye çıkıştı. Kadın da Fevzi Paşa Caddesi’ne doğru yürümeye başladı. Caddeye indiğinde polislerin kendisini gözaltına alacağını düşünen kadın araçların arasına doğru koşmaya başladı. Bu sırada bir taksiye binmek isteyen kadın taksici kendisini almayınca yolun karşısına geçerek konuşmasını sürdürdü. Bir süre etrafa bağıran kadın hakkında herhangi bir gözaltı işleminin yapılmadığı gözlendi. Bir süre konuştuktan sonra kadın Vatan Caddesi istikametine doğru uzaklaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.