Dolar 34,1120
%0.28
Euro 38,1018
%0.12
Altın 2.862,830
%1.18
Bist-100 9.930,00
%-0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça Belediye Başkanı'ndan akraba atamasına ilişkin açıklama: Yönetici değil garson

Foça Belediye Başkanı'ndan akraba atamasına ilişkin açıklama: Yönetici değil garson

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, amcasının kızı olduğu belirtilen Gülay Bora’yı Otel Sorumlusu olarak atadığı iddialarını yalanladı. Amcasının kızı olmadığını aktaran Saniye Fıçı Bora, “Sosyal tesislerde de yönetici pozisyonunda değil geçici işçi statüsünde garson olarak çalışıyor. Yaz sezonundan dolayı geçici personeller alıyoruz. İhtiyaç durumunda köylere haber veriyoruz, muhtarlar da bizlere isim öneriyor. Kendisini işe ben aldırmadım” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2024 - 12:21
  • Güncelleme: 01.08.2024 - 12:41

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, amcasının kızı olduğu belirtilen Gülay Bora’yı Otel Sorumlusu olarak atadığı iddialarına yanıt verdi.

YEĞENİM DEĞİL UZAKTAN AKRABA

İddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Saniye Bora Fıçı, “Kendisi yeğenim değil uzaktan akrabam. Sosyal tesislerde de yönetici pozisyonunda değil geçici işçi stastüsünde garson olarak çalışıyor. Yaz sezonundan dolayı geçici personeller alıyoruz. İhtiyaç durumunda köylere haber veriyoruz, muhtarlar da bizlere isim öneriyor. Kendisini işe ben aldırmadım” dedi.

GENEL MERKEZ MÜDAHALE ETMEDİ

Öte yandan CHP Genel Merkezi’nin olaya müdahil olduğu iddialarını yalanlayan Saniye Bora Fıçı, “Genel Merkez’in müdahale ettiği doğru değil. Bu yapılan bir algı çalışması. Doğru bulmuyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.