Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fotoğrafını 'Ayı Fatih' diye internette paylaştıkları için öldürmüş

Fotoğrafını 'Ayı Fatih' diye internette paylaştıkları için öldürmüş

Adana’da kendisini dövdüğü gerekçesiyle bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen genç müebbet hapis istemiyle yargılanmaya başlandı. Yeşilyuva Mahallesinde 3 Nisan tarihinde 19 yaşındaki Fatih Büyük, arkadaşı İ. Cezmi Şeker...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 11:27
Adana’da kendisini dövdüğü gerekçesiyle bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen genç müebbet hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.

Yeşilyuva Mahallesinde 3 Nisan tarihinde 19 yaşındaki Fatih Büyük, arkadaşı İ. Cezmi Şeker ile birlikte bisiklet tamirine giden Boray Közig’le tartıştı. Çıkan kavgada Boray Közing, kalbinden ve boynundan bıçaklanarak öldürüldü. Yakalanarak tutuklanan katil zanlısı Fatih Büyük, hakkında Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada hakim karşısına çıktı. Öldürdüğü Boray Közing ile arkadaşlarının daha önce kendisini dövüp, fotoğrafını internette ‘Ayı Fatih’ diye paylaştıklarını iddia eden Büyük, karşılaştıkları Közing’in daha önce kendisini ‘façanı bozarız’ diye tehdit ettiğini aktardı. Olay güne de bıçakla saldırdığını iddia eden Fatih Büyük, “Bıçağımı sallarken yere düştü. Şoktaydım, kaçtım.” şeklinde savunma yaptı. Öldürülen gencin babası Tahsin Közig ise sanığın yalan söylediğini belirterek, zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.