Dolar 32,5185
%0.01
Euro 34,9779
%0.01
Altın 2.437,300
%0.07
Bist-100 10.446,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziantep Cahit Nakıboğlu Koleji Derik’teki kardeşleri ile buluştu

Gaziantep Cahit Nakıboğlu Koleji Derik’teki kardeşleri ile buluştu

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, Mardin'in Derik ilçesindeki kardeş okulları Namık Kemal İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Alparslan Kömüşçü, beden eğitimi...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 14:35
Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, Mardin'in Derik ilçesindeki kardeş okulları Namık Kemal İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Alparslan Kömüşçü, beden eğitimi öğretmeni Mehmet Ali Kala ile birlikte Derik'e gelen öğrenciler, okulda yanlarında getirdikleri hediyelere kardeşleriyle paylaştı.

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Alparslan Kömüşçü öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Değerli öğrenciler kardeş okul kapsamında şimdi sizlerle birlikteyiz. Aslında biz zaten kardeşiz. Tüm insanlık kardeştir. Bu kardeşlik Hazreti Adem’den gelen kardeşliktir. Amacımız bu kardeşliği hatırlayıp, pekiştirmektir. Öğrencilerimiz sizlere çeşitli hediyeler getirdiler. Sizleri de Gaziantep de okulumuzda misafir etmek istiyoruz. Biz size geleceğiz, siz bize geleceksiniz, böylece kardeşliğimiz pekişmiş olacaktır. Hepinizi Gaziantep’e bekliyorum.” dedi.

Derik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Ayebe ise Gazianteplileri Derik’te ağırlamaya hazır olduklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Sevgili çocuklar Gaziantepliler sizleri Gaziantep de ağırlamak istediklerini söylediler. Bizde kabul ettik. Fakat bizde onları sizlerde ağırlamak istediğimiz ve onların çocukları ile beraber Derik’te ağırlamaktan gurur duyacağımızı belirttik. Böylece kardeşlik sadece size gelen hediyelerle kalmayacak, sizler Gaziantep’e gideceksiniz. Gaziantep’tekilerde size gelecekler. Asıl kardeşlik bu şekilde olacaktır. Gaziantepli kardeşlerimize bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.