Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’de toplu nikah mutluluğu

Gaziemir’de toplu nikah mutluluğu

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği toplu nikah töreninde kimi çiftler uzun yıllar süren birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırdı, kimileri de nikah tazeledi. Çiftlerin nikahlarını kıyan Başkan Şenol, gelin-damatlara ömür boyu mutluluklar diledi.

  • Ege Postası
  • 20.09.2013 - 09:40
İZMİR- Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah şöleninde 7 çift dünya evine girdi. Belediyenin, Sarnıç’taki Kır Düğün Salonlarında düzenlenen törende çiftlerin nikahlarını Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol kıydı. Çitlerin nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Musa Çam, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol, belediye meclis üyeleri ve şenliğe sponsor olan firma temsilcileri yaptı. Toplu nikah şöleninde kimi çiftler uzun yıllar süren birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırırken, kimileri de yıllar önce kıydıklarını nikahlarını tazeledi. 5 çiftin ilk kez evet dediği, 2 çiftin nikah tazelediği gecede Başkan Şenol, görevi boyunca birçok nikah kıydığını ancak ilk kez nikah tazelediğini söyledi. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Şenol, gelin ve damatlara Türk Bayrağı ve Atatürk’ün portresinin işlendiği duvar halısı armağan etti. 
Sosyal belediyecilik alanında yaptıkları çalışmalarla fark yarattıklarını söyleyen Başkan Şenol, “Doğumdan ölüme her yaştan ve her kesimden insanımızın hayatına dokunacak projeleri geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Nikah merasiminin ardından topluca pasta kesen gelin-damatlar aileleri ve sevenleriyle birlikte gönüllerince eğlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.