Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemirspor için ‘örnek vefa’

Gaziemirspor için ‘örnek vefa’

Statü azizliği nedeniyle 6. bitirdiği Bölgesel Amatör Lig’den alt lige düşen yeşil beyazlıların yönetimi kaynaşma yemeği düzenledi. Başkan Süvari futbolcular ile teknik heyete teşekkür etti. “Hiç üzülmeyin” diyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, desteğe devam sözü verdi

  • Ege Postası
  • 08.05.2015 - 14:47
İZMİR - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup'ta ligi 6.sırada bitirmesine rağmen lig statüsü ve İzmir kontenjanı gereği ligde kalma finaline çıkan ancak penaltı atışlarında Çiğli Belediyespor'a yenildiği için bir alt lig olan Süper Amatör'e düşen Gaziemirspor için ders çıkarılması gereken bir vefa örneği sergilendi. Kulüp yönetiminin verdiği kaynaşma yemeğine katılan futbolcular ve teknik heyet, Kaymakam Yaşar Dönmez ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un desteğe devam yönünde verdikleri sözle moral buldu. 
Yeşil sahalarda uzun süredir hasret kalınan bir vefa örneğini ve ‘çok güzel hareketler bunlar” dedirten vefa örneğini gösteren kulübün Başkanı Hakan Süvari, "Herkesin emeğine sonsuz teşekkürler. Sizlerle birlikte bir sezon geçirdik. Herkes Gaziemirspor için en iyisini yapma çabasındaydı. Ancak olmadı. Kulübümüz Süper Amatör'de başarılı olarak yeniden Bölgesel Lige çıkma ve 3.Lig yolunda ilerlemek için mücadelesini sürdürecek" diye konuştu. 

Göreve geldiği günden bu yana amatör spora belediyenin olanakları doğrultusunda destek verdiğini söyleyen Başkan Halil İbrahim Şenol da futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimini kutladı, “Hiç üzülmeyin. Statü gereği tek maç sonunda bir alt lige düştünüz ama ilk kez mücadele ettiğiniz Bölgesel Amatör Lig’de 6. sırada yer aldınız” dedi. Bunun son değil yeni bir başlangıç olması gerektiğini vurgulayan Başkan Şenol, şöyle devam etti: “Süper Amatör’den yeniden Bölgesel Amatör Lige bu yıl hemen yükseleceğinize inanıyorum. Asıl hedef 3. Amatör Lig olmalı. Gaziemir bir futbol takımını 3. Amatör Ligde oynatacak potansiyele sahiptir.” Başkan Şenol’un ardından konuşan Kaymakam Yaşar Dönmez de Gaziemirspor’un başarılı bir sezon geçirdiğini ve statünün azizliğine uğradığını dile getirdi, futbol takımı hakkında bugüne kadar kimsenin olumsuz bir şey konuşmadığını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.