Dolar 34,1139
%0.01
Euro 38,2012
%0.09
Altın 2.914,380
%-0.01
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gecekondu mahallesinde yangın paniği

Gecekondu mahallesinde yangın paniği

Ataşehir'de boş bir gecekonduda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede çevresindeki gece kondulara sirayet edince büyük panik yaşandı. Yangına habersiz yakalanan vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı....

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 17:38
Ataşehir'de boş bir gecekonduda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede çevresindeki gece kondulara sirayet edince büyük panik yaşandı. Yangına habersiz yakalanan vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

Olay saat 16.30 sularında, Yenisahra Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu üzerinde bulunan gecekondularda yaşandı. Kullanılmayan bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Çevresindeki 2 ayrı gecekonduya da sirayet eden alevler korku ve paniğin yaşanmasına neden oldu. Alevleri görerek kendilerini dışarıya atan bazı vatandaşların içerde insanların kaldığını belirtmeleri yürükleri ağıza getirdi. Polis ve itfaiye ekipleri evlerde mahsur kalanlara ulaşmak için adeta zamanla yarıştı. Yangından habersiz evlerinde dinlenen kişiler kapıları çalınarak tek tek uyarıldı. Yangının daha da büyüme ihtimaline karşı çevredeki bütün evler boşaltıldı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Bir gecekondu tamamen kullanılamaz hale geldi. Diğer 2 gecekonduda ise kısmen hasar oluştu. Yangın, yaklaşık 30 dakika süren çalışmalardan sonra tamamen söndürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.