Dolar 34,1054
%-0.01
Euro 38,1848
%0.05
Altın 2.915,050
%0.02
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tüzmen, Antalya'da bir motor mağazasını gezerek deneme sürüşü yaptı

Tüzmen, Antalya'da bir motor mağazasını gezerek deneme sürüşü yaptı

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Antalya'da bir motor mağazasını gezerek deneme sürüşü yaptı. Motor ve uçak sürüşü, skydiving (uçaktan atlama) ve dalış gibi adrenalin yüklü sporları yaptığını ifade eden Tüzmen, “Bunları yaptığım...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 17:15
Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Antalya'da bir motor mağazasını gezerek deneme sürüşü yaptı. Motor ve uçak sürüşü, skydiving (uçaktan atlama) ve dalış gibi adrenalin yüklü sporları yaptığını ifade eden Tüzmen, “Bunları yaptığım için karar verme süreçlerinin nasıl geliştiğini hepsinde irdeleyebiliyorum." dedi.

Eski Devlet Bakanı Tüzmen, Harley Davidson’ın Antalya’daki mağazasını ziyaret etti. Mağazayı gezen ve motosikletleri inceleyen Tüzmen’e gezisinde mağaza sahibi, aynı zamanda Kırcılar Mondial Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Acarlıoğlu eşlik etti. Gezinin ardından iki farklı motorla tur atan Tüzmen, ilk turunda kask takmayı unuttu. Gazetecilerin hatırlatması üzerine, “Aslında ben kurallara uyarım. Deneme sürüşü için bindim. Şimdi takacağım.” diyen Tüzmen, ikinci sürüşünde de kırmızı ışık ihlali yaptı.

Çok çeşitli motorlar sürdüğünü dile getiren Tüzmen, "Benim de 1700 cc motorum var. Onunla geçenlerde Mersin'e gidip geldim, Adana’ya çıktım. Ayrı bir zevk. Motor sürmek lazım. Ne düşündüğümüzü, ne hissettiğimizi anlatabilmek için. Bu, bizim özgürlük zevkimizi en iyi şekilde yaşayabilmemizi sağlayan bir araç. Bence bugünün stresli dünyasında o stresten biraz uzaklaşmak, biraz özgürlüğümüzü kazanmak, rüzgarın gelişini tamamen doğal olarak hissedebilmek için bunları yapmak gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Motor ve uçak sürüşü, skydiving (uçaktan atlama) ve dalış gibi adrenalin yüklü sporları yaptığını ifade eden Tüzmen, “Bunları yaptığım için karar verme süreçlerinin nasıl geliştiğini hepsinde irdeleyebiliyorum. İlk önce duracaksınız, düşünecekseniz, sonra karar verip uygulayacaksınız. Bu sırayı şaşırırsanız, aynı politikada olduğu gibi yanlışlar yapma imkanınız olur.” dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine, davalık olduğu CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın konusunda da açıklama yapan Tüzmen, Ayaydın’ın kendisine 3 dava açtığını, kendisinin ise bir dava açtığını belirterek, “Avukatlarım bu şekilde bir devamlılığın olacağını düşündüler. Avukatlarımıza bizle ilgili konulardaki görüşlerimizi anlattık. Hiç olmazsa o işler sırtımızda bir yük olarak kalmasın. Kendi işlerimize dönebilelim. Karşılıklı olarak davalardan vazgeçecek bir protokol imzalayacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.