Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençler için bir araya gelen emniyet ve STK'lar sonuçtan memnun

Gençler için bir araya gelen emniyet ve STK'lar sonuçtan memnun

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarınca ortaklaşa yürütülen proje kapsamında 430 genç, sosyal etkinliklere katıldı. Kars İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) ile Dolunay...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 18:58
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarınca ortaklaşa yürütülen proje kapsamında 430 genç, sosyal etkinliklere katıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) ile Dolunay Derneği tarafından yürütülen, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından finanse edilen ‘Emniyetteyiz’ projesiyle 430 öğrenci eğitim aldı yaz döneminde ise çeşitli sosyal etkinliklere katılarak hayatlarına bir başka pencere açtılar.

Proje kapsamında, Kars Merkezde 70 ilköğretim ve 110 lise, Kağızman’da 100 lise, Sarıkamış’ta ise 150 lise öğrencisine ulaştıklarını ifade eden Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürü Yahya Çolak, öğrencilerin hem okul derslerine yardımcı olunduğunu hem de sosyal etkinliklerle okul dışındaki vakitlerinin dolu dolu geçirmelerinin sağlandığı söyledi.

KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci ise proje ile geleceğin polisleri, doktorları, öğretim görevlileri ve pilotu olmak isteyen öğrencilerin eğitimlerine katkı sunulduğunu belirtti. Bu çalışmanın öğrenci velilerince destek bulmasının ise kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Dereci, "Bir iş adamı olarak ülkemin geleceğine yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu çalışmada yanımızda olan emniyet çalışanlarına ve paydaş derneğimiz Dolunay’a teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.