Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gezi Parkı provokatörü İzmir'de yakalandı

Gezi Parkı provokatörü İzmir'de yakalandı

Gezi Parkı ile ilgili eylemlerde grupları yönlendirdiği, provokatörlük yaptığı ve terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla Ankara merkezli düzenlenen operasyonda bir kişi İzmir’de gözaltına alındı. Ankara, İzmir, Tunceli, Samsun ve Mersin'de...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 12:52
Gezi Parkı ile ilgili eylemlerde grupları yönlendirdiği, provokatörlük yaptığı ve terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla Ankara merkezli düzenlenen operasyonda bir kişi İzmir’de gözaltına alındı.

Ankara, İzmir, Tunceli, Samsun ve Mersin'de düzenlenen operasyonda Gezi Parkı eylemlerini organize ettikleri iddiasıyla MLKP üyesi 9 kişi yakalandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gezi Parkı eylemlerini provoke ettikleri öne sürülen terör örgütü MLKP üyesi gruba yönelik operasyon başlattı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir’de bulunan S.B.’yi yakalamak için harekete geçti. Sabaha doğru düzenlenen operasyonda S.B. (25) gözaltına alındı.

S.B.’nin adresinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel yayın ele geçirildi. S.B’nin, Ankara’dan eylemler için İzmir’e geldiği ve daha önce iki kez gözaltına alındığı öğrenildi. Üçüncü kez gözaltına alınan S.B. işlemlerinin ardından Ankara’ya gönderilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.