Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gözleme ve Ayran Festivali sizi bekliyor

Gözleme ve Ayran Festivali sizi bekliyor

Bayraklı Belediyesi tarafından ilk kez organize edilen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali 10 Mayıs Pazar Günü Bayraklı sahilde gerçekleştirilecek. Festivalde Doğançaylı annelerin el yapımı gözlemeleri ve organik ayranları görücüye çıkaracak. Festivale katılanlar müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar geçirecek. Gözleme ve Ayran Festivali sizi bekliyor

  • Ege Postası
  • 09.05.2015 - 10:04
İzmirliler pazar günü gözleme ve ayrana doyacak. Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali Pazar günü saat 15.00’da Bayraklı sahildeki Turgut Özal Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek. Festivalde Doğançaylı kadınların hazırlayacağı gözlemeler ve organik ayran afiyetle yenecek. Roman grupların sahne alacağı etkinlikte, müzik eşliğinde eğlenceler de düzenlenecek.



FESTİVALE DAVET ETTİ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali ilk kez düzenleyeceklerini belirterek, “Doğançaylı kadınlarımız o gün için en güzel gözlemelerini Bayraklı ve İzmirliler için yapacak. Tüm hemşerilerimi pazar günü düzenleyeceğimiz festivalimize bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.