Dolar 34,2734
%0.1
Euro 37,6198
%-0.03
Altın 2.915,130
%-0.22
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güney Afrikalı atlet: Boston ‘da dehşet yaşadık

Güney Afrikalı atlet: Boston ‘da dehşet yaşadık

Boston Maratonu’nun görgü tanığı tekerlekli sandalye atleti Ernst van Dyk yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Yerel radyoya konuşan Dyk, “Patlama ile bir sporcunun iki ayağının koptuğunu gördüm, korkunç anlardı.” dedi. Kendi yarışını...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 14:01
Boston Maratonu’nun görgü tanığı tekerlekli sandalye atleti Ernst van Dyk yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Yerel radyoya konuşan Dyk, “Patlama ile bir sporcunun iki ayağının koptuğunu gördüm, korkunç anlardı.” dedi.

Kendi yarışını tamamladıktan sonra sponsorları ile maratonun bitiş çizgisini gören bir otelde kutlama yapan Dyk şunları söyledi: Patlama sesini duyunca bir anlam veremedik, vakitsiz bir havai fişek atıldı zannettik, herkes pencerelere koştu ve tam biz alanı seyrederken ikinci patlama oldu. İki ayağı kaybeden bir sporcu yerde çaresiz yatıyordu. Dünyanın en eski maratonu idi. Saldırganlar sporcuları hedef almadı, seyircileri hedef aldı.”

Öte yandan Güney Afrika Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Amerika’da meydana gelen çifte patlamada 2 Güney Afrikalı atletin yaralandığı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.