Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güneydoğu'dan İzmir'e getirdi tutuklandı

Güneydoğu'dan İzmir'e getirdi tutuklandı

İzmir Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan bir kişiyi 6 kilo 200 gram esrar maddesi ile yakaladı. Şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklandı. Öte yandan Konak İlçesinde bir büfede uyuşturucu satan üç kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 19.02.2016 - 12:30
Polis, doğu ve güneydoğu illerinden kaçak sigara ve uyuşturucu madde getirileceği bilgisinin alınması üzerine, şehrin girişlerinde kontrol noktaları oluşturdu. Bornova ilçesinde, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları operasyonla 06 plakalı aracı durdurdu. Araç sürücüsü M.E.'yi (19) yakalayan ekipler, araçta yaptıkları aramada 6 kilo 200 gram esrar maddesi ele geçirdi. M.E., işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.



BÜFEDE UYUŞTURUCU SATAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI
 
İzmir'in Konak İlçesinde bir büfede uyuşturucu satan üç kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı. Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir büfede uyuşturucu satışı yapıldığını tespit etti. Belirlenen adresteki büfeye operasyon yapan ekipler, M.G. (29) ile işyerinin içerisinde bulunan B.O. (27) ve Ü.O.'yu (29) yakaladı. İşyerinde yapılan aramada 11 gram esrar maddesi ele geçirildi. M.G. alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakılırken, B.O. ile M.O. ise çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.  (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.