Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki silahlı kavgada otobüs içindeki yolcu vuruldu

İzmir'deki silahlı kavgada otobüs içindeki yolcu vuruldu

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, kimliği belirsiz iki kişinin silahlı kavgasında seken kurşunlardan biri o sırada yoldan geçen belediye otobüsü içindeki yolcu Erol Atkın'a isabet etti. Kimliği belirsiz saldırganlar olay yerinden kaçarken, hafif yaralanan Atkın hastaneye kaldırıldı.

  • Ege Postası
  • 18.02.2016 - 11:40
Olay, dün saat 16.00 sıralarında, Manas Bulvarı Adliye Kavşağı'nda meydana geldi. Elinde tabanca bulunan kimliği belirsiz bir kişi, bir anda kimliği belirsiz başka bir kişiyi kovalamaya başladı. Kovaladığı kişiye ateş eden saldırganın silahından çıkan kurşunlardan biri, o sırada yoldan geçen Bayraklı-Halkapınar Metro arasında çalışan 503 hat numaralı belediye otobüsündeki yolcu Erol Atkın'ın karnını sıyırıp geçti. Atkın yaralanırken, saldırgan ve kovaladığı kişi olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı görenlerin bildirmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından, yaralı Atkın ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Atkın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 


Olaydan sonra inceleme yapan polis ekipleri 5 boş kovan buldu. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, kaçan kimliği belirsiz kişileri yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.