Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa'da FETÖ/PDY operasyonu; Doktor, avukat, gazeteci...

Manisa'da FETÖ/PDY operasyonu; Doktor, avukat, gazeteci...

MANİSA'da bu gece, 'Fethullahçı Terör Örgütü' ve 'Paralel Devlet Yapılanması(na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden üçü adliyeye sevk edilirken; diğerlerinin sorgusunun sürdüğü bildirildi. 8 şüpheliden adliyeye sevk edilen F.E. ve H.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2016 - 12:59
Manisa'da 'FETÖ/PYD'ye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde ilki geçen yıl 10 Kasım'da yapılan operasyonda, bugüne kadar 32 kişi tutuklandı. Kentten bu gece yeni bir operasyon haberi geldi. Önceki operasyonlarda gözaltına alınarak adliyede serbest kalan Doktor F.E., Avukat G.O. ve işadamı H.Ç. ile B.Y.S., Zaman Gazetesi Manisa Bürosu Temsilcisi M.Ş., N.K., S.T., H.M.C. gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından gözaltındakilerden F.E., G.O. ve H.Ç. adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelilerin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI 
Manisa'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden adliyeye sevk edilen F.E. ve H.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.




BARO BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, bu gece kentte yapılan FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonla ilgili açıklama yaptı. Gözaltına alınanların ifadelerinin ardından serbest bırakılması gerektiğini söyleyen Arslan şöyle dedi:

"Konuyla ilgili olarak Manisa Barosu olarak defalarca açıklamalarda bulunduk. Bugün daha önce gözaltına alınıp, mahkemece salıverilen bir kısım arkadaşımızın tekrar gözaltına alındığını öğrendik. Aslında biz biliyoruz ki şu anda gözaltına alınanlar, daha önceki süreçte gözaltına alınanların bir çoğunun kaçma tehlikesinin olmadığını, delilleri karartma tehlikesi olmadığını biliyoruz. Zaten gözaltına alınıp mahkemece salıverildikten sonra da bu kişilerin kaçmadığını, yine Manisa'da ikamet ettiklerini, mesleklerine devam ettiklerini de görüyoruz. Bu anlamda gözaltına alınan kişilerin yine ifadeleri alındıktan sonra salıverilmelerini, sürecin tutuksuz devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz."  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.