Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçeli annelere 'Mikrop' bulaştı

Güzelbahçeli annelere 'Mikrop' bulaştı

Güzelbahçe Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle eğlence düzenledi. Yüzlerce kadın, gönüllerince eğlendi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2015 - 09:47
İZMİR - Güzelbahçe Belediyesi, İzmirli ünlü şovmen Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş'u Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda kadınlarla buluşturdu. Ünlü komedyen ve şarkıcı Mikrop Hikmet, anneleri müziğiyle coşturdu, sahne şovuyla adeta gülmekten kırdı geçirdi.
Söylediği hareketli parçalar ve yaptığı esprilerle davetlileri bir dakika olsun yerine oturtmayan Mikrop Hikmet, cumhuriyetin değerlerine sahip çıkılması, Atatürk'ün neden sanatçılara değer verdiğinin anlaşılması gerektiğini, sanatçıların yaptığı işe her zaman saygı duyulması gerektiğini ifade ederek, Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla andı.  Anneler Günü etkinliğinde Şirret Bacı lakaplı şovmen Sedat Bayram da kadınları coşturdu.



Annelerin eğlencesine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam ve belediye meclis üyeleriyle birlikte katıldı, annelere gül verdi.
Başkan İnce, kadınların baştacı olduğunu ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatının kadınlar olduğuna dikkat çekti ve “Kadınımızı eve hapseden anlayışa pirim vermiyeceğine inanıyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. 7 Haziran seçimlerinde tüm annelerimizin daha güzel günlere kavuşacağı günler diliyorum” dedi.


Günün sonunda Güzelbahçe Belediyesi’ne kadınlara gönüllü kurs veren eğitmenlere ve kursiyerlere plaket ile sertifika verildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.