Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Güzelbahçe’ye Engelli Giremez”

“Güzelbahçe’ye Engelli Giremez”

Dünya Özürlüler günü nedeniyle açıklamada bulunan AK parti Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Hakan Yıldırım “ Güzelbahçe’ye engelli giremez. Maalesef engellerinin rahatça dolaşabileceği bir kaldırım ya da arabasını park edebilecek bir özel alan yok.” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2013 - 13:23
İZMİR-  Dünya Özürlüler günü nedeniyle dikkat çekici bir açıklamada bulunan AK parti Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Hakan Yıldırım “Güzelbahçe’ye engelli giremez. “ dedi.

İzmir’in 29 ilçesinde özürlüler için yürüyüş platformu, özürlüler için özel otopark ve bazı imkanların yer aldığına dikkat çeken Hakan Yıldırım “ Maalesef 29 ilçede var ama Güzelbahçe’de tek bir kaldırım dahi özürlüler için düzenlenmiş değil.” dedi. Güzelbahçe’de engellinin adının olmadığını söyleyen Hakan Yıldırım açıklamasını şöyle sürdürdü ;,

“ Bu güzel ilçemizde ne görme özürlüler için özel bir yürüme bandı, ne bedensel engellilerin araçlarını kullanabilecek özel bir yol bulunmaktadır. Birçok engelli vatandaşımızın müracaatlarına rağmen böyle bir bölüm maalesef yapılmamış. İşin üzücü yanı İzmir’in 29 ilçesinde engellinin ismi ve özel yeri var, Güzelbahçe’de engellinin ne ismi var ne de özel bir yeri. Anlaşılan Güzelbahçe tabelasının önüne bir tabela daha ilave ederek ( Bu ilçeye engelli giremez ) demeliyiz. Çünkü bir engelli vatandaşımızın ilçede tek başına işini görme şansı imkansız.”
Siyaset yapmanın toplumsal sorumluluğun farkında olmayı da gerektirdiğine dikkat çeken AK Parti Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Hakan Yıldırım “ Bu çerçevede siyaset yapan herkesi engelli vatandaşlarımızın yerinde birgün empati yaparak bir ömür boyu farkında olmaya davet ediyorum. Şunu unutmayalım ki bu günün sağlıklı vatandaşı yarının engelli adayıdır.” dedi. Yıldırım , göreve geldikleri takdirde ise Güzelbahçe’nin birçok eksiği gibi bu eksiğini de gidereceklerini söyledi..

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.