Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP: Yası mücadeleye çevirdik

HDP: Yası mücadeleye çevirdik

ANKARA Garı önündeki patlamanın ardından seçim çalışmalarını durduran HDP, İzmir'de yeniden sahaya indi. HDP'li adaylar kapı kapı gezerek broşür dağıttı, çoğunluğu CHP'ye oy veren Alevileri ikna etmeye çalıştı. HDP İzmir'de adaylar kapı kapı broşür dağıttı

  • Ege Postası
  • 19.10.2015 - 11:42
İzmir'de 7 haziran seçimlerinde yüzde 11 oy alarak meclise iki milletvekili gönderen HDP, Ankara Garı'nda 99 kişinin öldüğü patlamanın ardından siyasi çalışmalarını durdurdu . HDP İzmir Eş İl Başkanı Cavut Uğur, seçim çalışmalarına yeniden başladıklarını belirterek, 26 milletvekili adayının kapı kapı gezerek seçim bildirisi dağıttığını, ev toplantıları ve dernek ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Uğur, şöyle konuştu: 



"Bizi sokmak istedikleri cendereden çıkacağız. Halkın 1 Kasım'da siyasi tercihini doğru yapması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Korku ve infial yaratılmasına, halkın sandığa gitmemesi için umutsuzluk aşılanmasına karşı sürekli halkın arasındayız. Halkla beraberiz, korkacak bir şey olmadığını biliyoruz. AKP, terörden bizi sorumlu tutup halka tek başına iktidar dayatması yapıyor. Bu algı doğru değil. Halka bu kadar zulmü layık gören bir iktidara hak ettiği yanıtı verme konusunda sadece Kürt seçmen değil toplumun her kesimi kararlı. MHP seçmeni, CHP'ye oy veren halk da bu durumdan şikayetçi. Yasımızı mücadeleye çeviriyoruz. Halkın iktidarı için halkın içinde çalışıyoruz." (Elif Demirci/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.