Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Habitat’a hazırlık Nilüfer’de olacak

Habitat’a hazırlık Nilüfer’de olacak

Dünya Yerel Yönetimler Birliği Kentsel Gelişme Küresel Fonu (FMDV) Başkan Yardımcılığı'nı da yürüten Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde düzenlenen FMDV yönetim kurulu toplantısına...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 16:05
Dünya Yerel Yönetimler Birliği Kentsel Gelişme Küresel Fonu (FMDV) Başkan Yardımcılığı'nı da yürüten Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde düzenlenen FMDV yönetim kurulu toplantısına katıldı.

    Büyükşehirler Dünya Örgütü (Metropolis) çatısı altında çalışmalarını sürdüren FMDV’nin toplantısında, Habitat 3’e hazırlık niteliğini taşıyan 'Yerel Yönetimlere Yönelik Finansal Çözümler' başlıklı seminerin, gelecek yıl ise Nilüfer’de yapılması kararlaştırıldı.

    2014 yılında yapılacak seminerde Türkiye’deki yerel yöneticilerin yanı sıra uluslararası ölçekte finansal katılımcıların yer alması ön görülüyor. 3 gün süren Johannesburg’taki Yönetim Kurulu ve Stratejik Değerlendirme Toplantısı’nda 2013 -2016 eylem planı, faaliyetler ve yerel yönetimlerin gelişimine yönelik sürdürülebilir, inovatif finansman konuları ele alındı.

    Başkan Mustafa Bozbey, toplantı çerçevesinde, Johannesburg Belediye Başkanı Parks Tau’yla da bir süre görüştü. FMDV Dünya Yerel Yönetimler Birliği UCLG ve UCLG’nin Büyükşehirler organı olan Metropolis'in girişimiyle 'yerel yönetimlerin kentsel gelişim finansmanına' ulaşım imkanları oluşturulması amacı ile kuruldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.