Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtar Demirci toprağa verildi

Muhtar Demirci toprağa verildi

Uzun süredir tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Beşikdüzü ilçesine bağlı Kutluca Köyü Muhtarı Haydar Demirci (60) gözyaşlarıyla toprağa verildi. AK Parti Beşikdüzü İlçe...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 15:21
Uzun süredir tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Beşikdüzü ilçesine bağlı Kutluca Köyü Muhtarı Haydar Demirci (60) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı ve aynı zamanda İl Genel Meclis Üyesi Harun Demirci’nin ağabeyi olan Haydar Demirci, 2 aydır Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi görüyordu. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilen ve burada yaklaşık 2 ay kadar cihaza bağlı yaşatılan muhtar Haydar Demirci, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Demirci için Beşikdüzü ilçesine bağlı Kutluca köyünce cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazını İl Müftüsü Veysel Çakı kıldırdı. Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Ali Özsağlam, AK Parti Trabzon İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi, çevre ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.