Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Derin Sis yeniden hizmette

Derin Sis yeniden hizmette

Adana Kozan Barajı'nda hizmet verirken yanan ve Kozan Belediyesi tarafından yeniden hizmete konulan teknenin ilk turu Kozan protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi. Tekne turuna Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Garnizon Komutanı Yarbay Bülent...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:55
Adana Kozan Barajı'nda hizmet verirken yanan ve Kozan Belediyesi tarafından yeniden hizmete konulan teknenin ilk turu Kozan protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi.

Tekne turuna Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, Emniyet Müdürü Cengiz Erişir, Ağır Ceza Reisi Neşet Eren, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Baysal, Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen, Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ali Baysal, TÜMSİAD Şube Başkanı Fatin Rüştü Dağlı ile bazı iş adamları katıldı. Tekne turunda konuşan Kaymakam Sevgili, “Kozan Barajı adeta yalancı cennet diyebileceğimiz bir mekan. Bu mekanı kara yolu ile gezme imkanı olabilir. Ama baraj gölü üzerinden gezip dolaşma imkanımız yoktu. Tekne sayesinde bu imkan sağlanmış oldu.” dedi.

Derin Sis adlı teknenin yeniden baraj gölü üzerinde gezerek ilçenin güzelliklerini göstermesi açısından faydalı bir hizmet olduğuna değinen Sevgili, “Hem Kozanlı hem de Adanalıları barajımıza davet ediyoruz. Kozan kale, dağ, orman, yayla ve baraj gibi hepsini içerisinde barındıran güzel bir ilçemiz. Bu teknenin hizmete girmesinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” diye kaydetti.

Yanan teknenin yerine daha donanımlı ve daha büyük tekne getirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Bugün teknemizin ilk turunu yapıyoruz. Teknemizin yanaştığı iskelede ise kafe, restoran hizmet verecek. Bu hizmetler Kozanlı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Derin Sis adlı tekne ile baraj gölünde gezildi. Heyet daha sonra İskele Kafe’de birlikte iftar yaptı. Kozan Belediyesi tarafından Göller Yaylası'nda düzenlenen iftara katılan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar da dönüşte tekneyi gezerek Başkan Özgan’dan bilgi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.