Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MATAB, köylülerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyor

MATAB, köylülerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyor

Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Başkanı Recep Barut, köylerin sorunlarını yerinde ziyaretle çözüyor. Başkan Barut, Manavgat'ın 78 köyünü belirli program dahilinde ziyaret ederek köylünün...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:48
Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Başkanı Recep Barut, köylerin sorunlarını yerinde ziyaretle çözüyor.

Başkan Barut, Manavgat'ın 78 köyünü belirli program dahilinde ziyaret ederek köylünün sorunlarını yerinde dinleyerek çözüme kavuşturduklarını söyledi.

MATAB'ın Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Manavgat'ın 78 köyünde düzenli çöp topladığını belirten Barut, köy ziyaretlerinde köy muhtarları ve köylülerle bir araya gelerek sorunlarını dinlediklerini ve kısa sürede çözüm ürettiklerini kaydetti.

Köylerde yerinde ziyaretlerle aynı zamanda sorunların yerinde görülmesi ve etkin hizmet verilmesini sağladığını aktaran Barut, "Köylerimize yaptığımız alt ve üst yapı çalışmalarıyla uzun yıllardır aşılamayan engelleri aşıyoruz. Köylerimize ulaşımdan, kanalizasyona, içme suyu hattından, parke taşı döşemesi, meydan düzenlemesinde çöp toplamaya ve ilaçlamaya kadar her türlü hizmeti veriyoruz. Köylülerin sıkıntılarını tek tek not ederek çözüm buluyoruz. Yerinde ziyaretlerin sorunların tespiti ve kısa sürede çözüme kavuşturmayı sağlıyor." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.