Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çelikcan iftarını vatandaşlarla birlikte yapıyor

Başkan Çelikcan iftarını vatandaşlarla birlikte yapıyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, bir yandan mahalle iftarları düzenlerken bir yandan da Yüreğirlilerin evine misafir oluyor. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Çelikcan ‘İftarlarda vatandaşlarımızla...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:58
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, bir yandan mahalle iftarları düzenlerken bir yandan da Yüreğirlilerin evine misafir oluyor.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Çelikcan ‘İftarlarda vatandaşlarımızla bir araya gelip onların istek ve taleplerini dinlemek açısından iyi bir fırsat oluyor.’ dedi. Başkan Çelikcan Yavuzlar Mahallesinde eşi Mehtap Çelikcan ve AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar ve eşi ile iftar programına katıldı. Başkan Çelikcan, “Her yönüyle bereket yüklü Ramazan ayında zengin iftar sofralarından ziyade fakir hanelerde olmaktan mutluyum. Bu ay içerisinde fakir fukarayı, öksüz ve yetimleri kısacası tüm ihtiyaç sahiplerini gözetelim. Onlara yardımcı olalım.” şeklinde konuştu. Ramazanın kaynaştırıcı, paylaştırıcı ve birleştirici ikliminde vatandaşlarımızla olmak en büyük mutluluğumuz diyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Bu Ramazanın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, barış, kardeşlik ve mutluluk getirsin. Bereketinden ve mağfiretinden nasiplendiğimiz bir Ramazan ayı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Başkan Çelikcan çeşitli hediyeler verdiği çocukları sevindirdi.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile Yüreğir halkıyla her zaman iç içe olduklarını belirterek, “Bundan öncede vatandaşlarımızla ev toplantılarında birlikte oluyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla her gün ayrı bir bölgede vatandaşlarımızla iftar yapıyoruz. Ramazan ayının manevi iklimini birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.