Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göller Yaylası şenlendi

Göller Yaylası şenlendi

Kozan Belediyesi tarafından bölgenin en kalabalık yaylalarından olan Göller’de iftar etkinliği düzenlendi. Yemeğe çok sayıda vatandaşın yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da katıldı. Yayla geleneğinin Adana’da...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:57
Kozan Belediyesi tarafından bölgenin en kalabalık yaylalarından olan Göller’de iftar etkinliği düzenlendi.

Yemeğe çok sayıda vatandaşın yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da katıldı. Yayla geleneğinin Adana’da çok güçlü olduğunu kaydeden Ünüvar, “Göller Yaylası'na özellikle Kozan’dan başta olmak üzere Adana’nın her yerinden insanlar gelir ve yaylalarını yaparlar. Bu yıl Ramazan ayında yaz ayına denk geldi. Göller Yaylası'nda Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımızla beraber halkımızın içindeyiz. Onların hem Ramazanlarını kutluyoruz hem problemlerini dinliyoruz. Buranın su ve yol gibi sıkıntıları var. Konu ile ilgileniyoruz. İnşallah Ramazan bereketi ile birliğimize ve beraberliğimize vesile olur. Bu iftar programını organize eden başta belediyemiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Ramazan boyunca ilçe merkezi ve yaylalarda iftarlar verdiklerini ifade eden Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, “Kozan Belediyesi olarak beş yıldır mahallelerimizde iftar etkinlikleri düzenliyoruz. Yaz ayı olması nedeni ile vatandaşlarımızın çoğunun gittiği Göller ve Horzum yaylalarında da bu geleneği sürdürüyoruz. Amacımız halkımız arasında birlik, beraberlik, komşuluk ve kardeşlik ilişkilerini güçlendirmek. Çocuklarla beraber iftar yapmak. Bundan dolayı tüm halkımızın ramazan ayını kutluyorum sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Ayrıca bugünkü iftar programımıza katkılarından dolayı iş adamlarımız Abidin ve Bilal Kurt’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vekil Ünüvar, Başkan Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili ve kadın kolları Başkanı Yurdagül Boyraz, iftar masalarını gezerek vatandaşlar ile sohbet etti. İftar programı semazen gösterileri ve okunan ilahiler ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.